Veren qe kaloi me te vertet kam konsumuar shume kumbulla edhe ishte hera e pare qe bera njerecel kumbulle. Sipas trurit tim pa pyetur fare mamin (keshilletaren e gatimeve shqiptare).
Realizova nje recel ultra light te persosur, me shume pak sheqer domosdo pe kallemi e limona biologjik. Recelin e frulova mir e mir pasi e zjeva, e vura e 5mte fruluar per tu zjer prap. Me doli fantastik, do te shtoja me nam, pasi edhe koleget e zyres e pelqyen shume. (opinion i rendesishem pasi jan amvisa te vecanta :P).
Para pak kohesh me shkoi mendja te receli, me pak perberes me shume pak kohe e dispozicion krijova kete embelsien per te len mend e kokes. Pasi e gatova ne nje menges dimri para fillimit te punes, e gjith diten e kam patur mendjen te embelsira, ( e ikur krejt nga mend)
per realizimin.
3 kokera dardha
2 luge gjelle sheqer kallemi
1 luge kafeje gjalp
70 gram biscota te thata te bluara
3 luge gjelle recel kumbulle
nje konfesion pasta sfoglia
pak fare kanelle, edeh sheqer puder per decorim.
Pstrojm dardhat i presim kubik kubik edhe i fergojm me gjalpin ne nje ene jo ngjitese. sa te jen zbutur pak jo shume shtojme sheqerin, e leme te avulloj 2 min edhe e lejm te ftohet.
Hapim prtem sfoglia edhe e lyejm me recelin, i hellim persiper skotat e thermuara edhe dardhat e ftohura, i nivelojm mire edhe e mbyllim peten duke e rrotulluar, ose si puna e nje strydeli.
e pjekim ne furre per 20 min ne 200 grad, e lejme te ftohet e sperkasim me kanelle e sheqerr puder,
nje martese e cuditeshme po shume e sukseshme.
ju befte mire!!!!!!
kush ka fantazi ne guzhine asnje her nuk vdes urie ahahah
Sapo e zbulova blogun tend dhe ngela ketu! Te gjitha recetat duken shume te shijshme! Mezi po pres ti provoj disa prej tyre! Thanks for sharing!
RispondiEliminaMire se erdhe e dashur, recetat jan teper te thjeshta edhe te shijshme.
Eliminaxoxo Lulu.
duket e shijshme.
RispondiEliminate lumshin duart :)
thnx :) do provojdisa nga recetat e tua, urroj te ndjekesh blogun tim :) mire se u riketheve.
EliminaOddio sembra buonissimo anzi non sembra , lo è sicuramente!!
RispondiEliminasi infatti lo è. buono sanno e soprattutto veloce.
EliminaQuesto commento è stato eliminato dall'autore.
RispondiEliminap.a.b
Eliminavetem sepse me mungon koha, se ve re gjithnje publicoj e weekend, shpesh hee me shume nxitim e plot me gabime :)
do me plq shume, tani kam nje periulle shume te ngjeshur, sa te mudem do shkruaj me shume.
shume flm per sygjerimin.
Questo commento è stato eliminato dall'autore.
Eliminaahahahhaha lol :) se di sa jan, kur hapa blogun ky emer nuk ishte i zen, si kisha blogun e pare lulu. mbajta te njejtin emer.
Eliminathnxxxxxxxxx shpesoj te jem me shume presente.
Questo commento è stato eliminato dall'autore.
EliminaE bukur blog plotë të recetave të mirë, urime! http://coccinellecreative.blogspot.it/
RispondiEliminaQuesto commento è stato eliminato dall'autore.
Elimina