domenica 17 marzo 2013

sallate me koper e agrume, insalta di finocchi e arance

per kete sallate ju nevojiten :
  • dy koper mesatar
  • 1 portokall
  • 1 limon
  • 1/2 gote me leng limoni e portokalli
  • vaj ulliri e uthull molle e erza sipas deshires 

lajme ne uje te rejllshem koperin, qerojme nga zhapa portokallin, e presim kubike me gjithe limonin(duke qene i pa trajtuar un e le me gjithe lekure)
presim holle koperin edhe e lejme per 2 minuta me lengun e agrumeve. Ne nje pjate shtrojme koperin me portokallin e limonin, shtojme edhe agrumet pak kripe vaj e uthull.

I shpjet e i shendeteshm. ju befte mire :)






 NJe nga sallatrat e mia te preferuara, koperi i pasur me kripra e minerale, ben vetem mire shendetit tone, eshte nje aleat i besuar edhe kur duam te humbasim ndonje kg :)


ju befte mire :)



2 commenti:

  1. Kete lloj sallate e servirin ne nje restorant ne mal ku shkoj shpesh gjate pranveres. Ne vend te portokallit perdorin pompelmon. I shtojne edhe kubike djathi robiola. Io ne vado pazzo per shijen qe merr finoku nga marinimi. Te lumshin duart Lulù!

    RispondiElimina
    Risposte
    1. kohet e fundit jam e droguar me Koper lol, vura re edhe receten te blogu yt, un i ADHUROJ, eshte e çuditeshme qe vetem pak kohe me pare si nuhepsia dot.

      ide sh e mire edhe me polpelo, do ta provoj se sben.

      Xo xo Lulu.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...