Per te realizaur kete recet ju nevojiten.
2 peshq mesatar trofte e salmonuar
2 hurdhera
1 tufe e vogel majdanoz
1 limon
3 kunguj
4 patate
kripe piper e vaj ulliri sipas deshires
lajme mire troften ne uje te rrjellshem e pastrojme ate nga luspat. (trofta eshte nje peshk qe e ka lekuren pak te vecante lajeni mire)
Patroni patatet e pritini ato rretha -rretha, pastroni edhe kungullin (jan kunguj jeshil te vegjel) prieni sipas deshires. Merni nje tepsi lyheni pak me vaj ose hapni nje leter guzhine siper, edhe vendosni nje shtarat me patate pak majdanoz e pak vaj e pak kipe e siper vendosim peshkun e mbulojme me patate. Te barku i te cilit kemi vendosur ca feta limoni me hurdhera edhe me majdanoz.
I hellim nje fije vaj ulliri siper, edhe e fusin ne fure per 45 minuta ne 180 grad, varet nga furi ere pas here shifeni vet me sy.
Ju befte mire!!!!!!!
Pershendetje e dashur! Faleminderit per komentin e kendshem ne blogun tim te gatimit, do te thote shume per mua!
RispondiEliminaKjo recete eshte e papare, peshk me perime nje nder recetat e mia te preferuara!
vazhdo me punen e mire ;)
xoxo Kiki
flm Kiki, je gjithenje e mire pritur, blogu yt me plq shume :)
RispondiEliminaXoxo Lulu.
Pershendetje ! Komplimenta per receten do kisha deshire te shikoja serisht receta nga ana juja :) respekte dhe suksese
RispondiEliminaPershendetje !! Shum flm per Receten tende aq te perferuar :) do me pelqente te shikoja serisht receta nga ti , flm dhe suksese :)
RispondiElimina