E morra guximin, te hap edhe une nje blog te gjithin "timin".
Me shume kenaqesi edhe entusiasem po i shkruaj keto fjale, urroj qe ky entusiasem te zgjase sa me gjate.
Un jam shume e apasionuar me guzhinen edhe fotografine, ky blog do te pershkruaj ato gjera qe mua me rrethojne. Guzhinoj sipas menyres time, me nje fjale "gjithçka eshte eksperiment". Shume rralle i ri besnike nje recete, me pelqen te krijoj edhe te eksperimentoj, edhe keto "bemat" e mija ti fotografoj.
Ketu fillon aventura ime si bloger.
Urroj qe recetat e mia t'ju pelqejne disi, edhe pse dua te theksoj faktin qe une nuk jam guzhinere, por "gatuaj sipas menyres time".
Hajt me kembe upss me dore te mbare!!!!!!!
ps. ju kerkjoj ndjese per menyren e te shkuajturit e cila me siguri nuk eshte shqipe e paster, por deshira per te shkruar ne Shqip nuk ndalohet!
Mqse une jam nul ne gatim do i ndjek me endje recetat e tua.
RispondiEliminaFlm shume e dashur, me beht shume qefi, je e mire pritur!!!
RispondiEliminate pergezoj per kte blog...tani e di ku te shoh kur te jem e pavendosur ndo1dit!
RispondiEliminawww.doityourselfideas.blogspot.com
sh Flm Olta je e mirepritur sa here te deshirosh :)
RispondiEliminaMenyra jote e te shkruarit eshte "lovely" me kujton nje shoqen time per me teper dhe i jep nje ton shume gazmor blogut tend i cili eshte shume i bukur dhe frymezues. Une sapo kam filluar te bashkejetoj dhe tek "ish" shtepia ime gatuante gjithmone dhe vetem mami. Por meqenese jam ne hapat e para dhe e kam me shume qejf t'i gatuaj shokut tim, jam pothuaj gjithe kohes mbi libra gatimi dhe receta ne internet (disa dalin, disa jo:). Blogun tend e zbulova pikerisht ne momentin e duhur. Faleminderit:)
RispondiEliminaSH flm per fjalet e bukura. ^_^ je e mre pritur sa here te deshirosh, edhe une si ti jam ne hapat e para, me plq te gatuaj edhe pse recetat here dalin çka here ymmyyyyy :)
RispondiElimina